26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 13:13
Medemblik Actueel.

Schaakclub Revanche zoekt nieuwe leden

WERVERSHOOF – Schaakclub Revanche uit Wervershoof is een kleine schaakvereniging waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij spelen zowel een interne als een externe competitie. De interne competitie wordt zoveel mogelijk gespeeld tegen tegenstanders van gelijk niveau, zodat er spannende partijen ontstaan. 

Het peil van onze spelers, onder wie een vrouw, varieert van hoog tot laag. Voor degenen die dat wensen kan ook mee worden gedaan aan de externe competitie van de KNSB waarbij wij met een team van 6 spelers tegen verenigingen uit de omgeving spelen. Eénmaal per maand wordt gezamenlijk voorafgaand aan de speelavond een interessante partij geanalyseerd. Erg leerzaam en bovendien gezellig omdat iedereen daar zijn inbreng in kan hebben.

Zowel de interne competitie als de thuiswedstrijden van de externe competitie worden gespeeld op de dinsdagavonden. Onze speellocatie is Café De Hoek, De Hoek 6 in Wervershoof, wij starten altijd om 20.00 uur. De eerste competitieavond is op dinsdag 12 september.

Wij  zijn nog steeds naarstig opzoek naar nieuwe leden. Kom gerust eens langs om sfeer te proeven of een partij mee te spelen.  Je zult merken dat het regelmatig spelen van partijen je niveau snel zal verbeteren.

Ook verzorgen wij schaaktrainingen voor de jeugd vanaf 8 jaar. Wij maken daarbij gebruik van de officiële lesmethode van de schaakbond. Het voordeel daarbij is dat ieder kind op zijn eigen niveau kan instromen. De lessen worden eveneens op de dinsdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur gegeven in Café de Hoek en beginnen op 3 oktober. In de schoolvakanties wordt geen les gegeven. De kosten voor deze lessen zijn € 1.- per avond.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?