20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 19:31
Medemblik Actueel.

Schaakvereniging de Pionier – het was een zwarte dag

Abbekerk – Donderdag was voor 3 schakers een zwarte dag, maar daar staat tegenover dat het voor de drie andere hun geluksdag was. Meteen maar de uitslagen Arnold Velthuis – Theo Laan 0-1! Op papier is Arnold de betere speler, Arnold heeft 5 partijen verloren en Theo 7, maar toch.

Klemens Schäffer – Lukas Boots 0-1. Lukas Boots staat eenzaam boven aan met 585 punten en dan komt Klemens met 292 punten. Het laatste spel was Kees Haakman – Victor Groeneveld, Victor staat op 244 punten en Kees Haakman op 216, maar dat gaf niks vond Kees en dwong met degelijk spel Victor tot opgave.

De overige leden hadden ijzersterke redenen om niet te komen en 1 lid was uitgeloot. Wilt u niet uitgeloot worden? Meldt u dan in grote getale om bij ons mee te schaken. Kijk nog wel even op onze website www.depionier.eu voor locatie, prijzen en wat u meer wilt weten.

Binnenlopen kan altijd (Het Nieuwe Bonte Paard te Abbekerk) maar u kunt er ook een mailtje aan wagen, dan is er in ieder geval een tegenstander. vhgroeneveld@quicknet.nl

Reageren via facebook