14.7 C
Medemblik
22 mei 2020 23:20
Medemblik Actueel.

Archief foto broertjes Schipper. (Foto: Theo Annes)
Archief foto broertjes Schipper. (Foto: Theo Annes)

Medemblikker Rick Schipper hoopt op succesvolle WK inline skaten

MEDEMBLIK – Medemblikker Rick Schipper hoopt dat zijn goede prestaties tijdens het EK een voortzetting gaat krijgen tijdens het WK in Nanjing. Rick Schipper zegt tegen Schaatsen.nl dat dit WK erg belangrijk voor hem is en dat hij blij is dat hij een nieuwe kans heeft gekregen om zich verder te ontwikkelen op internationaal niveau.

Schipper ziet 2017 als een opstap naar volgend jaar wanneer de WK Roller Games in Nederland worden gehouden en hij daar wil gaan meedoen om de prijzen. Rick Schipper prijst de sfeer in de Nederlandse ploeg waar ook Midwouder Jordy van Workum aan de start komt.

De Nanjing Roller Games starten vandaag (zondag) en duren t/m 10 september en behalve inline skaten is er ook kunstrijden, roller derby, skateboarden, alpine-slalom, freestyle en rink hockey.

Reageren via facebook