Medemblik Actueel.

Schaken

Schaakvereniging de Pionier op bezoek in Bovenkarspel

Abbekerk – Op bezoek bij Schaaklust de Groene Zes in Bovenkarspel. Schoorvoetend kwamen we daar binnen met 6 man. Uiteindelijk gingen we ook weer met 6 man naar buiten, we hebben niet gewonnen maar ook niet van ze verloren het was een gelijkspel.

Twee leden kregen het volle punt binnen, t.w. Bas Hoepelman en Theo Laan , 2 leden wisten er toch nog een half punt uit te halen en wel Arnold Velthuis en Dale Neijzing. Twee leden mogen dit weekend niet weg want zij verloren hun partij en wel de leden Victor Groeneveld en Kees Haakman.

Uiteindelijk was deze donderdag de 17e februari niet erg te neer drukkend. Omdat het onze reguliere speelavond was tellen de winstpunten wel mee voor de ranglijst.

Voor het complete overzicht zie www.depionier.eu

Reageer op dit onderwerp