Schaakvereniging de Pionier – de spanning werd sommigen teveel

Abbekerk – Een aantal mensen kan de spanning niet aan, maar toch waren er nog 6 spelers die allemaal hoger op de ranglijst wilden staan. Zoals altijd is er weer wat bijzonders, t.w. Klemens Schäffer – Jouke van Groningen, zij kwamen remise overeen.

Nu al wordt zorgelijk gekeken, want straks moet ik tegen Jouke, en ja wat dan. Gelukkig moet er nog 1 avond gespeeld worden en dan gaan we in zomerrust stand. Voor de historie toch nog even de overige uitslagen. Gerco Stapel – Arnold Velthuis 1-0, Dale Neijzing – Kees Haakman 1-0.

De ranglijst is ongewijzigd zodat uw correspondent rustig naar een afgelegen plekje kan gaan om daar de ontwenning verschijnzelen te verwerken. Van onze 10 actieve leden heeft nog niemand er de brui aan gegeven, zodat we rond 1 september weer actief worden.

Meer informatie via: vhgroeneveld@quicknet.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.