15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 19:06
Medemblik Actueel.

In de kop van Noord-Holland zijn diverse tuinen te bewonderen voor het publiek (Foto aangeleverd)

Nazomer bij Top in de Kop

REGIO – Tuin –en kunstliefhebbers kunnen zaterdag 9 en/of zondag 10 september weer een kijkje nemen bij de diverse tuinen en kunstenaars in de Kop van Noord Holland. Heerlijk slenteren langs de borders, genieten op een tuinbankje in de nazomerzon, kijken naar de kunstwerken bij de ateliers; dat is genieten of inspiratie opdoen.

Het is nog prachtig in de tuinen met uitbundige planten in vlammende herfstkleuren en vol van bloemengeuren. Ook de siergrassen zijn in deze tijd mooi met hun altijd bewegende pluimen. Bijzondere planten, bomen, kunst..….er is genoeg te zien en de diversiteit van de verschillende tuinen is groot. De tuineigenaren vertellen graag over hun passie, de kunstenaars nemen de bezoeker mee in hun creativiteit.

De locaties zijn verspreid over de kop van Noord-Holland, van Callantsoog tot Zwaagdijk-Oost en van Hippolytushoef tot Oudkarspel. Niet elke tuin is geopend en sommige zijn alleen op zondag open. Het complete overzicht van alle deelnemers met adressen en openingsdagen is te vinden op de website van Top in de Kop: www.topindekop.nl

Reageren via facebook