16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 21:03
Medemblik Actueel.

Foto: Johan van der Vegt

Frisse Neus Wandeling Vooroever

MEDEMBLIK – Zin in een leuke wandeling in de buurt en gelijk horen wat er nou toch allemaal voor vogels voorkomen bij het Vooroever te Medemblik? Deze voorjaarsvakantie organiseert Natuurvereniging Wierhaven een leuke wandeling voor jong en oud op woensdagochtend 20 februari.

Samen met een lokale vogelaar maak je een twee uur durende wandeling waarbij we geregeld stilstaan bij de in het Vooroever voorkomende vogelsoorten, een gebied waar recreatie en natuur goed samen gaan.

Meelopen kan door je per e-mail aan te melden bij educatie@wierhaven.nl. We starten om 09:30 uur en we parkeren en verzamelen bij het Regattacenter, Vooroever 3 te Medemblik. Deelname kost €2,- per persoon. Leden van Natuurvereniging Wierhaven en kinderen tm 16 jaar zijn gratis. Zie ook wierhaven.nl.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?