Speelse puzzelopdrachten voor de jeugd

TWISK – Speelse puzzelopdrachten en speciale aandacht voor de verkennende jeugd staan zondag 27 augustus centraal tijdens een puzzeltocht voor kinderen. Deze wandeling is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf acht jaar.

Met een gids wandelt de groep langs de Dorpsweg en ontdekken de deelnemers de puzzelstukjes van het dorp. Aan het einde van de tocht ligt voor de jonge verkenners een kleine aardigheid klaar.

Verzamelen om 13.15 uur in de Nederlands hervormde kerk, Dorpsweg 121. Na een korte inleiding vertrekken de groepjes met gidsen naar verschillende startpunten aan de Dorpsweg. Deze wandeling wordt georganiseerd onder auspiciën van het Nut, afdeling Twisk.

Deelname aan de rondleiding bedraagt drie euro, inclusief toegang tot de expositie in de kerk, een bezoek aan museum de Karckezolder en koffie/thee. Meer informatie: Tineke Voswijk, 0227-543435.

Reageren via facebook