9.1 C
Medemblik
26 februari 2021 15:47
Medemblik Actueel.

Wie wil er eens boven de N23 Westfrisiaweg vliegen..

REGIO – Heijmans hervat stapsgewijs de werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg. Wilt u weten wat er wanneer gebeurt en wat u daarvan merkt? Meld u dan aan voor het voortgangsbericht via de website www.n23westfrisiaweg.nl. Onder alle abonnees van het voortgangsbericht wordt een rondvlucht verloot. Deze actie loopt tot en met 31 mei 2017. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd.

Met het voortgangsbericht blijft u op de hoogte van de huidige of geplande werkzaamheden en maakt u kans op een rondvlucht over de N23 Westfrisiaweg.

Facebook en Twitter voor actuele informatie

Actuele informatie kunt u vinden op Facebook en Twitter (@Westfrisiaweg).

Onvoorziene omstandigheden tijdens werkzaamheden (zoals storm of langdurige regenval) kunnen leiden tot wijzigingen van eerder gecommuniceerde data. Als het te kort dag is, lukt het niet meer de omgeving hier per brief over te informeren. In die situaties wordt Facebook, Twitter en de website ingezet.

Reageren via facebook