17.5 C
Medemblik
11 juli 2020 22:32
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Motorsport: Seizoensfinale motorcoureur Rob Hartog in Jerez de la Frontera

ABBEKERK – De seizoensfinale voor het Europees Kampioenschap staat voor de deur voor Team Hartog – Jenik – Against Cancer. Komend weekend wordt de laatste weekend gereden in de FIM Europe Supersport Cup. Rob Hartog staat momenteel op een tweede plaats met 8 punten achterstand op koploper Hannes Soomer uit Estland. Hartog reed de voorgaande jaren reeds op het Circuito de Jerez en heeft hier goede herinneringen aan de in 2015 verreden race in de EK Superstock 600 klasse.

“Ik ben gebrand op een goede afsluiter. Het circuit in Jerez ligt mij goed. We hebben nog een kans om de Europese titel binnen te halen, maar reeel gezien gaat dat lastig worden. Daarom doen we gewoon wat we altijd doen en gaan we ervoor om dit laatste raceweekend van 2017 met een mooi resultaat af te sluiten,” aldus Hartog.

Volg de race LIVE op TV op zondag om 11:30 uur op het vrije kanaal van Eurosport!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?