11.8 C
Medemblik
25 september 2020 21:25
Medemblik Actueel.

De zoveelste ongeval in het Grootslag Andijk (Foto: HBP Media)

Bijeenkomst Andijk over verkeersveiligheid Het Grootslag

ANDIJK – In polder Het Grootslag, gemeente Medemblik, gebeurde de afgelopen jaren een aantal verkeersongelukken. Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) is wegbeheerder in deze polder en wil graag het aantal ongelukken terugdringen. Afgelopen jaar heeft HHNK de verkeersproblematiek onderzocht. Dit onderzoeksrapport wil HHNK graag bespreken met belanghebbenden.

Lees ook: Veel geluk bij ongeluk Andijk

Bewoners van de polder Het Grootslag zijn van harte welkom om woensdagavond 19 april van 19.30 tot 21.30 uur, in café restaurant ’t Fortuin aan de Dorpsstraat in Wervershoof mee te praten over de verkeerssituatie in het gebied. HHNK geeft inzicht in de onderzoeksgegevens over de verkeerssituatie, de ongelukken, de verkeersintensiteit en de snelheden. Daarnaast is HHNK benieuwd naar aanvullende informatie vanuit de direct belanghebbenden.

Lees ook: auto met kinderen op zijn kop in het water

Mensen die de informatieavond willen bijwonen, melden zich met maximaal twee personen voor 18 april aan via N.Boot-vanLoon@hhnk.nl onder vermelding van Informatieavond Het Grootslag.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?