Weerbericht Medemblik – zonnig en het wordt 13 graden

MEDEMBLIK – Vandaag wordt de hoofdrol opgeëist door de zon, van zonsopkomst tot zonsondergang is de zon aanwezig en op wat bewolking na is het vrijwel onbewolkt. De middagtemperatuur loopt op naar 13 graden bij een matige noordoostelijke wind waardoor het toch nog enkele graden kouder aanvoelt. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik tot net boven het vriespunt.

Het weer voor de rest van de week

Het weekend begint met veel zonneschijn en een middagtemperatuur van rond de 12 graden. De wind is matig en waait uit het noordoosten. Zondag is er meer bewolking maar het blijft wel droog. Volgende week is het nog steeds mooit voorjaarsweer met overdag temperaturen van rond de 12 graden, maar vanaf dinsdag 16 á 17 graden. Veel zon en vrijwel geen bewolking.

Reageren via facebook