9.1 C
Medemblik
26 februari 2021 15:56
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Harddraverijvereniging Prins Hendrik viert 175-jarig bestaan met groots benefietgala

MEDEMBLIK – Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert Harddraverijvereniging Prins Hendrik een uniek Benefietgala in de Bonifaciuskerk in Medemblik. De opbrengst zal gebruikt worden om op zaterdag 9 en maandag 18 september op grootse wijze het 175-jarig bestaan te vieren.

De gala-avond in het grootste en oudste monument van Medemblik zit boordevol bijzonder entertainment. De zaal gaat open om 19:00 uur en de bezoekers kunnen vervolgens genieten van een avondvullend programma: Z.G.A.N. Cabaret geeft een éénmalige draverijvoorstelling, pianovirtuoos Ramon van Engelenhoven zal het gala opluisteren met geweldige klanken uit zijn vleugel en Marsha & Friends zorgen voor een geweldige muziekshow waarbij Pascal Redeker en ex-leden van gerenommeerde Medemblikker bands van weleer The Touch en Leck een gastoptreden zullen
verzorgen.

Tussen al het entertainment door is er een korte benefietveiling. Tijdens de avond gaan diverse bijzondere stukken onder de hamer. Veilingmeester Peter Botman veilt de stukken onder toeziend oog van een notaris.

De verkoop van de kaarten start op vrijdag 31 maart 2017 van 19:00-21:00u bij Café Brakeboer aan de Oosterhaven te Medembik. Als er nog kaarten over zijn dan kunnen deze online worden gekocht via www.prinshendrik.net/gala vanaf zaterdag 1 april 2017, 10:00 uur. De entréeprijs is 75 Euro en de portemonnee meenemen naar het Benefietgala hoeft niet want de avond is geheel verzorgd.

Voorverkoop toegangskaarten begint vrijdag 31 maart 2017. Meer informatie op: www.prinshendrik.net/gala

Reageren via facebook