7.9 C
Medemblik
20 januari 2021 20:11
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met kleine kans op wat neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking waar mogelijk wat neerslag uit kan gaan vallen, maar veel zal dit niet zijn. Er is ook wat ruimte voor de zon waardoor de middagtemperatuur zal oplopen naar rond de 20 á 21 graden bij een zwakke wind uit het noordoosten. In de nacht naar maandag koelt het af naar 13 á 14 graden.

Het weer voor maandag

Het wordt morgen zonnig en zo goed als droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 17 °C.

Het weer na maandag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Medemblik. Het is 19 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 11 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is zwak, windkracht 2. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag toe en worden de nachten warmer met temperaturen rond 13 °C.

Reageren via facebook