Weerbericht Medemblik – flinke zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag is een vrij zonnige dag waarbij de middagtemperatuur oploopt naar 4 graden. De wind is zwak, 2Bft, en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar zaterdag vriest het 1 á 2 graden.

Het weekendweer.

Droog met flinke perioden met zon, zeker op zondag zal de zon veelvuldig te zien zijn. Overdag temperaturen van rond de 2 graden, in de nacht van zaterdag op zondag vriest het 1 graad in de nacht van zondag op maandag daalt de temperatuur tot -5.

Het weer na het weekend

Ook na het weekend blijven de temperaturen overdag schommelen rond de 2 á 3 graden en in de nachten net onder het vriespunt. Een echte vorstperiode zit er dus nog steeds niet in. De zon krijgt de overhand en de wind blijft zwak tot matig en waait uit zuidwest tot zuidoostelijke richting. Kijken we wat verder in de maand dan lijkt de winter toch wel een stap terug te doen en gaan de temperaturen weer richting de 9 á 10 graden overdag.

Reageren via facebook