Komst strandpaviljoen verwelkomt door gemeenteraad Medemblik

MEDEMBLIK – Medemblik krijgt mogelijk dan toch zijn strandpaviloen aan het Vooroever. Dat is de uitkomst van de afgelopen raadsvergadering waar de gemeenteraad de komst van een strandpaviljoen toejuicht. Het college zal nu samen met de overige overheden gaan overleggen hoe dit tot uitvoer kan worden gebracht.

Het Vooroever is eigendom van het Hoogheemraadschap en wordt door het Recreatieschap West-Friesland beheerd. Hierdoor moet de gemeente met deze partijen overleggen om de komst mogelijk te maken. Maar het college voorziet weinig problemen en hoopt dan ook dat er snel kan worden gehandeld zodat nog voor het toeristen seizoen kan worden begonnen met de aanleg van de NUTS-voorzieningen om het strandpaviljoen mogelijk te maken.

Shirley Schutte-Rijkenberg hoopt zo dan nog voor de zomer de strandpaviljoen te kunnen openen, deze kunnen zij overnemen van een bedrijf uit Katwijk aan Zee.

 

 

Reageren via facebook