D66 kiest voor veiligheid schoolkinderen in Midwoud!

MIDWOUD – Begin februari  wilde de VVD toch weer kijken of de mogelijkheid van een derde ontsluitingsweg voor de nieuwe woonwijk Tripkouw-Oost in Midwoud onderzocht kon worden. Gelukkig waren de meeste raadsleden tegen dat plan, vooral nadat wethouder Hans Tigges (D66) en raadslid Geert Mos (D66) heel duidelijk hebben gemaakt dat zo’n derde weg vlak naast basisschool De Koet zou komen.

School en ouders weten dat het verkeer daar nu al druk genoeg is! Een derde ontsluitingsweg is ook helemaal niet nodig omdat in 2015 al besloten is dat de nieuwe woonwijk gehalveerd wordt! Geert Mos:” wij van D66  denken dat mensen liever kiezen voor veiligheid, dan voor nog meer asfalt, zeker daar waar het niet nodig is”! “

Jammer dat de VVD nog steeds voor asfalt kiest en niet voor veiligheid!” “Ze adverteren er nu zelfs mee in de gemeentebode! “