17.1 C
Medemblik
23 mei 2020 22:02
Medemblik Actueel.

Provincie is nog niet klaar met Medemblik vanwege het Windpark Westfrisia

MEDEMBLIK – In een interview voor Medemblik Actueel laten zowel Wethouder Hans Tigges als de voorzitter van de stuurgroep Tegenwind duidelijk blijken nog niet de moed op te geven om de komst van het windpark bij Zwaagdijk tegen te houden.

Zo laat Maria Weeber weten dat er op 6 februari wanneer de Provinciale Staten een definitieve beslissing gaan nemen kunnen rekenen op keihard verzet vanuit de bevolking van Zwaagdijk maar ook de wethouder zal wederom de trip naar Haarlem gaan maken om nogmaals te proberen het Windpark uit de hoofden van de VVD en het CDA te praten.

Afgelopen woensdag nam Gedeputeerde Staten al het besluit om voor de komst van dit zo ongewenste windpark te stemmen.

Reageren via facebook