Schaakvereniging De Pioner speelde voor gastheer

Abbekerk –  Ruim voor achten stonden 4 man nerveus te dreutelen, want vanavond, donderdag de 28e januari 2016, zijn we gastheer voor de Westfriese Beker Competitie. De heren Arnold Velthuis, Gerco Stapel, Lukas Boots en Bas Hoepelman hoopten op gelijkwaardige tegenstanders, maar al snel bleek dat dit een vrome wens was. Strijdend ging men ten onder.

De overige 6 leden hielden zich aan hun plaats op de ranglijst, met een paar aantekeningen, Theo Laan – Klemens Schäffer 1-0 en dat is opmerkelijk want Klemens hoorde bij de top 3. De uitslag Kees Haakman – Jouke van Groningen was niet opmerkelijk (1-0), maar wel viel de sterke verdediging op van Jouke, maar er moet ook aanvallend gespeeld worden en dat kwam er niet van.

Dale Neijzing – Victor Groeneveld 1-0 en dat was geen verrassing, want Victor ging te vroeg met zijn Dame werken en kwam daardoor in zettennood en al na 18 zetten was het bekeken.

Bekijk ook eens onze ranglijst (www.depionier.eu) voor het leed dat verliezen heet. Voor meer informatie: vhgroeneveld@quicknet.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.