Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Trainer Volkert jan Putting weg bij v.v. Opperdoes

OPPERDOES – Na vijf seizoenen hoofdtrainer bij v.v. Opperdoes te zijn geweest zit het erop voor Volkert Jan Putting. Tijdens de training van het selectie-elftal heeft Putting de selectie op de hoogte gebracht van zijn besluit om na dit seizoen op te stappen als trainer.

Putting vertelt in het NHD dat de chemie tussen hem en de spelers nog zeker aanwezig is maar dat er bij Opperdoes het selectieteam moet gaan verjongen en dat dat een klus is voor iemand anders. Opperdoes kampt dit seizoen met diverse blessures en spelers die langdurig niet in staat zijn om te spelen.

Lees ook: trainer v.v. Opperdoes onder vuur wegens mogelijke rascistische uitlatingen

Ondanks dat Opperdoes strak onderaan staat in de tweede klasse ziet Putting de toekomst nog wel zonnig in, ‘we spelen beter en beter de laatste weken, maar misschien is het voor mijn opvolger beter om in de derde klasse te beginnen.’

Lees ook: Opperdoes trainer Putting biedt HCSC-trainer Hassan Azoum zijn excuses aan

Reageren via facebook