De meiden van FC Medemblik MD1 zijn onoverwinnelijk…

Medemblik – De meisjes MD1 zijn 2016 heel goed begonnen. Tegen KGB MD1 werd het 23 januari 1-0 en na de 7-0 tegen Ilpendam is dat alweer de tweede overwinning van dit jaar.

Zoals de uitslag (1-0) al doet vermoeden was het een spannende wedstrijd. Medemblik was de hele wedstrijd wel iets sterker, maar er werd niet gescoord. De KGB-verdediging hield het dicht en er waren voor ons nauwelijks echte kansen. De ruststand was dan ook 0-0. Na de rust een nog iets sterker Medemblik. Er werd erg goed samengespeeld (nauwelijks ‘blinde trappen’) en onze verdediging speelde ook héél solide.

En dan, tien minuten voor het einde van de wedstrijd, eindelijk de voorsprong. Nikki (‘jonge’ Nikki) speelde goed af op de vrijstaande Dilara en Dilara haalde onmiddellijk hard uit: 1-0!! En dan wordt het opeens nog spannender, omdat KGB ging aandringen…We waren ook heel blij met de bal die onze doelvrouw Emma vastpakte vlak voor tijd, want anders was het alsnog gelijk geworden.

Nou meiden, jullie hebben verdiend gewonnen en spelen echt als een team, dus op naar de volgende wedstrijd!

Opa Niko

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.