19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 11:50
Medemblik Actueel.

JVC maatje te groot voor Strandvogels

ONDERDIJK – Vorig jaar beleefde Strandvogels een prachtig bekeravontuur dat pas strandde tegen De Merino’s. Daarvoor waren op hele knappe wijze RKAV Volendam en De Kennemers verslagen. Ook dit jaar werd de groepsfase overleefd, maar de eerste wedstrijd in de knock-outfase was nu ook meteen de laatste. Al halverwege de eerste helft hing Strandvogels als een knock-out geslagen bokser in de touwen want toen stond het al 4-0. Daarna ging het iets beter, maar op een langer verblijf in het bekertoernooi had de ploeg toen natuurlijk al geen zicht meer.

Het bekeravontuur zit er hiermee op. Niet zo gek als je tegen een ploeg speelt die een klasse hoger actief is. Maar de manier waarop is wel teleurstellend, al realiseer ook ik me wel dat de afwezigheid van Bryan Broedersz, Tim Broersen en Jordy Weel en ook Rens Grooteman lastig is op te vangen. De grote nederlaag was echter niet zozeer aan hun vervangers te wijten, maar vooral aan het collectieve falen in het eerste halfuur. Volgende week wordt de competitie hervat tegen Victoria O., ik hoop dat de focus er dan wel direct vanaf het beginsignaal is.

JVC 1 – Strandvogels 1 (beker)

Wedstrijddatum: zondag 23 oktober 2016
Uitslag: 7-3 (5-1)
Scoreverloop: 1-0; 2-0; 3-0; 4-0; 5-0; Gerald Broedersz 5-1; Gerald Broedersz 5-2; 6-2; Tim Leeuw 6-3; 7-3

Selectie:
Edwin Hoogland (Nick Tiben); Merlijn Weel (Dawid Zerek), Ton Lakeman, Jeroen Mol en Ro-win de Wit; Mike Boon, Gerald Broedersz, Mitch Hofland en Erwin Neuvel (Jaap Lakeman); Tim Leeuw en Sebastiaan Weel

Reageren via facebook