FC Medemblik 1 en VR1 al met 1 voet in volgende ronde bekertoernooi

MEDEMBLIK – Komende zondag spelen het eerste mannen- en vrouwenelftal hun tweede poulewedstrijd in het bekertoernooi. De mannen spelen thuis tegen De Valken 1, terwijl de vrouwen in Hoorn op bezoek gaan bij Always Forward VR1.

Beide FC Medemblik-teams zijn het bekertoernooi vorige week voortvarend begonnen. FC Medemblik 1 rekende in Andijk af met Sporting Andijk 1 door met 1-3 te winnen. De vrouwen lieten geen spaan heel van De Blokkers VR2 en wonnen met maar liefst 9-1!

De tegenstander van FC Medemblik 1, De Valken 1, had een valse start. In Venhuizen werd maar met liefst 0-7 verloren van favoriet KGB 1. Als FC Medemblik 1 ook haar tweede wedstrijd weet te winnen valt volgende week in Medemblik de beslissing wanneer KGB 1 op bezoek komt.

Always Forward VR1 verloor eveneens haar eerste wedstrijd. ST Westfrisia/Dindua VR1 was met 4-2 te sterk. Voor de vrouwen van FC Medemblik lijken er dus volop kansen om eerste te worden in de groep en zo de volgende ronde te halen.