Bon-Filmhuis – Zootropolis

MEDEMBLIK – Nick Wilde is een vos die woont in de dierenstad Zootopia, die is onderverdeeld in wijken als Tundratown, Sahara Square, Little Rodenta en Burrowborough. Nick slaat op de vlucht wanneer hij onterecht beschuldigd wordt van een misdaad en Lt. Judy Hops, een zelfingenomen konijn en de beste agent van Zootopia, hem op het spoor is. De twee moeten echter een team vormen wanneer blijkt dat ze het doelwit zijn geworden van een samenzwering.

  • Datum: 23-12-2016. Aanvang: 14.00 uur.
  • Entrée: € 3,50. Duur: 108 minuten.
  • Regie: Byron Howard, Rich Moore en Jared Bush.Met de stemmen van o.a.: Leonoor Koster, Alexander de Bruijn. Lnage Frans, Tygo Gernandt en Desi van Doeveren.
  • film@bontheater.nl
  • Admiraliteitsweg 6a 1671 JA Medemblik

Win 2 van de 10 vrijkaarten..

Medemblik Actueel geeft wederom vrijkaarten weg voor deze filmvoorstelling en de opdracht is deze keer wel heel simpel. Mail ons het antwoord op de volgende vraag: “noem ons 2 van de wijken in Zootopia,” antwoorden mailen naar redactie@medemblikactueel.nl.

Antwoorden moeten voor 21 december binnen zijn. Op 21 december trekken wij 5 gelukkige winnaars die elk 2 vrijkaarten winnen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.