Weerbericht Medemblik – volop zon maar wel koud.

MEDEMBLIK – Vandaag wordt een zonnige dag maar met een middagtemperatuur van maximaal 3 graden wel aan de koude kant voor de tijd van het jaar. Later in de middag komt er wat sluierbewolking binnendrijven die een overgang naar warmer en onstabieler weer gaat inluiden. De wind is zwak en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar dinsdag gaat het 3 graden vriezen.

Het weer na maandag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Medemblik. De temperatuur stijgt tot 9 °C overdag en 6 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 3.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.