32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 17:39
Medemblik Actueel.

Groep 8 Kuyperschool Andijk maakt West-Friese lunch voor bewoners Sorghvliet

ANDIJK – Deze week was het feest in Sorghvliet. Er werd een nieuw restaurant geopend. Op maandag 21 november mochten 17 leerlingen uit groep 8 van de Kuyperschool  helpen om een West-Friese lunch te maken voor de bewoners. 

Na de boerengroentesoep kon er gekozen worden voor bruine bonen met stroop, grauwe erwten met spek of ketelkost. Als nagerecht was er griesmeel met bessensap. De kinderen mochten deze gerechten serveren en wensten de bewoners smakelijk eten. Daarna was er voor hen een bord friet met een kroket en ijs.

Op donderdag 24 november kwamen er 17 andere leerlingen uit groep 8 om een High tea voor te bereiden. Samen met de bewoners genoten ze van alle lekkernijen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?