Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
(pop)muziek Algemeen

BiG-Movie-GiG in De Dres Nibbixwoud en meer..

NIBBIXWOUD – Zondag 24 maart speelt Bigband BiG GiG de muziekvoorstelling ‘BiG-Movie-GiG’ in ‘Cinema’ De Dres in Nibbixwoud. Een unieke voorstelling met film- en tv-beelden en livemuziek door Bigband. In april en mei is de BiG-Movie-GiG nog te zien in Heiloo en Obdam. 

BiG-Movie-GiG is een gevarieerde muziekvoorstelling met veel herkenning, avontuur, humor, romantiek en spanning. Het publiek luistert naar live gespeelde muziek uit onder andere: Mission Impossible, James Bond, De Wrekers, The Good, the Bad and the Ugly en Onedin Line en kijkt gelijktijdig naar beelden uit films en van televisie, met sfeervolle stills en spannende of grappige montages.

En ook..

De 17-koppige Bigband wordt voor dit programma uitgebreid met instrumenten als bugel, fluit, banjo, mandoline en mondharmonica. Clara Bakker en Bas Koppes vullen de band aan met zang. In de voorstelling zijn ook filmpjes te zien waarin de leden van BiG GiG figureren. Presentator Sander Huisman verzorgt de verbinding in de show en geeft een toelichting op muziek en beeld.

Een voorstelling om van te genieten!

BiG GiG presenteerde deze muziekvoorstelling in 2017 in diverse theaters. Beeld en het geluid in de productie lopen synchroon. Dit vergt veel concentratie van de musici en resulteert in een intense beleving door orkest én publiek. In combinatie met de filmbeelden krijgt de muziek nog meer zeggingskracht. Reacties: “Een mooie combi; livemuziek met beeld. ““Geweldige filmpjes met leden van BiG GiG.” “Wat een variatie op één avond.” “De voorstelling was veel te snel voorbij.” BiG Movie GiG is een feest van herkenning

Kaartverkoop

De eerste van de serie Movie GiG’s is op zondag 24 maart; 14.30 uur in de Dres in Nibbixwoud. Entree volwassenen € 15, – in de voorverkoop en € 17,50 aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar betalen € 7,50 (alleen aan de zaal). Kaarten via www.biggig.nl. of bij Marskramer in Nibbixwoud. Tenslotte kunt u de kaarten telefonisch bestellen: 06-49 88 6643 (na 18.00 uur).

In april en mei zijn er nog twee voorstellingen:

  • Theater De Beun in Heiloo op 6 april; 20.15 uur en
  • De Brink in Obdam op 25 mei; 20.00 uur

Ga voor kaarten naar de theaterwebsites.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook