Medemblik Actueel.

Verkeerslichten op/afrit A7 overbodig, Hollands Kroon wil extra aansluiting Agriport naar de A7

LAMBERTSCHAAG – De Provincie Noord-Holland heeft plannen gemaakt om bij de op- en afrit van de A7 bij de Grasdrogerij verkeerslichten te gaan plaatsen om zo de toenemende verkeersdrukte beter in de hand te kunnen houden. Maar nu Agriport sneller groeit dan gedacht lijkt de kans dat er een extra op- en afrit bij Agriport komt te zijn gestegen.

Hollands Kroon heeft laten weten dat zij voorstander zijn van een extra aansluiting direct vanaf Agriport met de A7. Dit zorgt voor een betere afhandeling van het verkeer dan door het plaatsen van verkeerslichten bij de op- en afrit van de A7 bij de Grasdrogerij.  Hollands Kroon geeft aan dat er budget is om deze plannen te realiseren enkel moet de gemeenteraad van Hollands Kroon nog een klap met de hamer erop geven.

Lees ook: Verkeerslichten op- en afrit A7 Lambertschaag

Reageren via facebook