12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:54
Medemblik Actueel.

Foto: HBP Media

Politie zoekt getuigen aanrijding Markerwaardweg, inwoonsters Medemblik gewond naar ziekenhuis

WERVERSHOOF – Een 28-jarige automobiliste uit Medemblik raakte zaterdagmiddag gewond bij een ongeval op de Markerwaardweg. De politie kreeg rond 14.30 uur melding van een eenzijdige aanrijding. Ter plaatse bleek dat een auto tegen een boom was gebotst en dat de 28-jarige bestuurster uit Medemblik bekneld zat. 

Zij was wel aanspreekbaar maar had last van haar benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Zij werd naar het ziekenhuis overgebracht. De 38-jarige passagiere was snel uit het voertuig en werd eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. Zij had een gebroken borstbeen.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?