Weerbericht Medemblik – toenemende kans op regen

MEDEMBLIK – Vandaag gaat het enige tijd regenen. Later op de dag nemen de regenkansen weer af, maar het blijft wel bewolkt. De maxima komen uit op 18 tot 19 graden. De zuidwestenwind is matig tot krachtig. Donderdagavond neemt de wind af.

Het weer voor vrijdag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Medemblik, met morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 19 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 18 °C.

Het weer na vrijdag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het zo goed als droog in Medemblik, met zaterdag kans op onweer en zondag nog wel . Het is 17 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 8 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag wordt het overdag kouder, maar ’s nachts warmer.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.