19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 18:34
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met kans op winterse neerslag

Medemblik – Vandaag hebben wij te maken met wisselvallig weer, felle opklaringen wordt afgewisseld door grijze wolken waar zo nu en dan wat (winterse) neerslag uit kan vallen. De wind is zwak tot matig, 3Bft en waait uit het noordwesten. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 6 graden. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar rond het vriespunt waardoor het lokaal glad kan worden zeker tijdens zonsopkomst.

Dinsdag is er meer ruimte voor de zon en met 7 graden ook iets warmer dan vandaag. De wind draait naar het zuidwesten en neemt toe tot matig 4Bft. In de middag trekt de bewolking dicht en dinsdagavond kan het al gaan regenen. In de nacht naar woensdag valt er regen en koelt het niet verderaf dan tot zo’n 3 graden.

Woensdagoverdag kunnen er een paar stevige buien vallen, de wind is vrij krachtig en draait naar het zuidoosten. Donderdag en vrijdag zijn weer dagen met veel zon en loopt ook de temperatuur op naar 8 á 9 graden. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig 3Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook