Burgemeester Frank Streng gaat voor tweede termijn als burgemeester van Medemblik

MEDEMBLIK – De burgemeester van Medemblik Frank Streng, heeft in een gesprek met de Commissaris van de Koning Johan Remkes aangeven graag in aanmerking te komen voor een herbenoeming en een tweede termijn als burgemeester van de gemeente Medemblik. De Commissaris van de Koning heeft nu de gemeenteraad van Medemblik opdracht gegeven om een commissie samen te stellen die met aanbevelingen komt over een mogelijke herbenoeming.

Na een wat stroeve start, Frank Streng was hier voor wethouder in Middelburg en de Zeeuwse mentaliteit is toch in niets te vergelijken met die hier in West-Friesland en dan zeker wat die van Medemblik betreft. Maar al snel had de burgemeester de Medemblikker door en voelt zich nu als een vis in het water en gezien zijn hobby, zeilen, is dat dus allemaal goed gekomen.

Lees ook: Interview Burgemeester Frank Streng: “Samenwerking vanuit respect vormt de basis”

Het is nu aan de gemeenteraad of zij ook willen doorgaan met de burgemeester.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.