Weerbericht Medemblik – kans op (onweers)buien, in de middag droger

MEDEMBLIK – Vandaag in de ochtend opnieuw buienkansen (met onweer), maar later op de middag droger en meer zonneschijn. De zuidwestenwind is (vrij) krachtig.

Het weer voor maandag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de neerslagkans blijft hoog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 19 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 18 °C.

Het weer na maandag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Medemblik. De temperatuur stijgt tot 27 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf donderdag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 21 °C.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.