Kinderen met astma in actie op de schaats

MEDEMBLIK – Sport is gezond voor je, dat weet iedereen. Toch is dat voor mensen met Astma niet altijd even vanzelfsprekend. Vooral voor kinderen kan dat extra lastig zijn. Op woensdag 5 oktober houdt het Longfonds (v/h Astma Fonds) een gezellige sport- en spelmiddag voor kinderen met astma op de IJsbaan ‘De Westfries’ te Hoorn.

De dag is georganiseerd in samenwerking met de kinderlongartsen, longverpleegkundige en fysiotherapeuten en het is de bedoeling dat het gewoon een gezellige middag wordt. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar zijn, met hun ouders, welkom. Het programma duurt van 14.00 tot 16.30 uur, waarna een ieder nog mag vrij schaatsen tot 17.15 uur. Samen met andere Astmapatiënten en hun ouders/verzorgers en iedereen die heeft meegeholpen met de organisatie, moet het een ontspannen bijeenkomst worden.

Je kunt je aanmelden (verplicht) door vóór 30 september a.s. te mailen of te bellen met Joke Honselaar: longfonds-wf@ziggo.nl of 0228-593568 / 06-12468377

Vermeld bij de aanmelding je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, mailadres, schoenmaat als je zelf geen schaatsen hebt en of je een beginner of gevorderde bent.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden, behalve de parkeerkosten van € 1,20. Na inschrijving ontvang je van ons een toegangsbewijs.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Kinderartsen Westfriesgasthuis en Kunstijsbaan De Westfries
  • Financieel door: Kiwanis West Friesland en het ING Nederland fonds voor Medewerkers

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.