Irene Schouten samen met Jorrit Bergsma en mensen van Easyjet (Foto: Easyjet)

Sponsor Irene Schouten en Kelly Schouten blijft Team Easyjet trouw

ANDIJK – Easyjet blijft de ploeg van trainer Jillert Anema trouw met nog zeker 1 seizoen maar heeft ook direct de intentie uitgesproken door te willen gaan tot aan de Olympische Winterspelen in Peking in 2022.

De ploeg met o.a. Irene schouten en Kelly Schouten kan nu rustig verder werken richting het aankomend seizoen. Jillert Anema is blij dat het nieuws eindelijk rond is. “Ik ben trots dat we een samenwerking hebben met een bedrijf als easyJet. De oranje easyJet-kleur sluit mooi aan bij de kleur van Nederlandse trots en onze rijders vliegen over het ijs in de oranje pakken”, aldus de coach, die vorig jaar voor het eerst in aanraking kwam met easyJet. “Afgelopen jaar hebben ze ons goed geholpen, we zijn blij dat we ons nu kunnen richten op de toekomst. Dit geeft de sporters rust,” zegt hij tegen Schaatsen.nl

Team Easyjet bestaat dit seizoen uit: Arjan Stroetinga, Bob de Vries, Jorrit Bergsma, Tjerk de Boer, Irene Schouten, Carien Kleibeuker, Elisa Dul, Marijke Groenewoud, Kelly Schouten, Jordy Harink, Danny Stam en Robert Bovenhuis. De sporttechnische staf bestaat naast Anema uit Arjan Samplonius, Durk Fabriek, Erik Wink, Jelmer Bil en Lammert Schoonhoven.

Simon Schouten is samen met Erik Jan Kooiman, Evert Hoolwerf, Thomas Geerdinck en Lex Dijkstra vertrokken.

[signoff]

Reageren via facebook