19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 17:07
Medemblik Actueel.

Archieffoto Kay Schipper
Archieffoto Kay Schipper

Slechte beurt Kay Schipper tijdens World Games

WROCLAW – Het was allemaal net niets voor Kay Schipper op zijn 500 meter tijdens de World Games in het Poolse Wroclaw. Vanaf de start van de kwalificatie liep het al niet lekker voor Kay en reed hij achter de feiten aan.

De Fransman De Souza reed direct weg na de start en daarom moest Kay, liggend op de derde plaats’ hard aan de bak om zich naar voren te knokken. Dit leek goed te gaan maar vlak voor de finish verloor Kay alsnog van de uit Chili afkomstige Lucas Silva Santibanez. 

Ook op de puntenkoers leek het na een prima start goed te gaan voor Kay Schipper, maar al na een paar ronden zakte hij weg naar de staart van het peleton en stapte vroegtijdig uit de strijd.  De Belg Bart Swings pakte hier de zege. 

Reageren via facebook