Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

José Boots(Oostwoud) wint Regio Top Finale Alkmaar

Oostwoud – In Alkmaar heeft José Boots de Finale van de Regio Topcompetitie gewonnen. De Oostwoudse won de sprint van het peloton nadat die in de laatste ronde aanvalster Denise van der Hulst bij had gehaald. Op de meet hield Boots Maya de Jong en Danielle Ootes net achter haar. De Jong eindigde ook in het klassement als tweede achter Hilde-Marije Dijkstra (Egbert Egberts – PTH Groep) die de eindzege in de Regio Topcompetitie veiligstelde,schrijft Schaatspeleton.nl

De weinig kleurvolle finale stond vooral in het teken van de lange solo van Karen Teuling maar met nog 10 ronden te gaan werd zij ingelopen waarna Denise van der Hulst er vandoor ging en op de zege af leek te koersen. Vlak voor het einde van de race werd zij weer achterhaald waarna de sprint overduidelijk door de Oostwoudse werd gewonnen.

In het eindklassement ging de winst naar Hilde-Marije Dijkstra voor Maya de Jong en Beau Wagemaker(Hoogkarspel), Annemarie Vriend uit Midwoud vinden wij terug op plaats 6 en José Boots uit Oostwoud op plaats 8.

Reageren via facebook