Medemblik Actueel.

Gebreken De Bloesem kost Medemblik nu al bijna 100.000 euro

WOGNUM – Dat MFC De Bloesem in Wognum een mooi gebouw is staat buiten kijf, maar dat het ook een groot zwart gat aan het worden is waar de gemeente tot nu toe al bijna 100.000 euro in heeft gepompt om de boel draaiende te houden is ook een feit. 

Vooral de klimatologische installatie is een hoofdpijnveroorzaker bij de gemeente Medemblik. Afgelopen februari werd al duidelijk dat door de vele storingen de temperatuur soms hoog oploopt. De gemeente en het schoolbestuur SKO Westfriesland zijn van deze problemen op de hoogte en er is reeds actie ondernomen om deze problemen op te lossen.

Lees ook: De Bloesem Wognum – van prachtobject naar brekebeentje

De komende weken zal de installateur gaan proberen de problemen voor eens en altijd op te lossen waarna de gemeente een evaluatie gaat maken van alle werkzaamheden die tot nu toe zijn uitgevoerd aan en in De Bloesem.

Reageren via facebook