Tennisvereniging Wervershoof naar Sportpark De Westrand

MEDEMBLIK – Het college van Medemblik heeft de begroting die nodig is voor de verplaatsing van de tennisvereniging naar de Sportpark De Westrand ontvangen. In de begroting staat o.a. te zen dat de voetbalvereniging een veld beschikbaar wil stellen om de tennisvereniging ruimte te kunnen geven om een tennisveld aan te leggen.

Westrand

In de begroting is ook de aanleg van een nieuw trainingsveld voor VVW meegenomen zodat er geen verlies aan trainingscapaciteit ontstaat. Het college geeft aan dat de verenigingen op zoek moeten gaan naar cofinanciering voor de investeringen die boven de 600.000 euro uitkomen. De 600.000 is het bedrag dat de gemeente Medemblik beschikbaar stelt voor de verhuizing van de tennisvereniging

Lees ook: Tenniscomples de Kaag Wervershoof naar sportpark De Westrand

Reageren via facebook