Medemblik Actueel.

Evenementen

Fancy Fair Meridiaan Medemblik goed voor 1800 euro.

MEDEMBLIK – De hele week was het spannend wat gaat het weer doen,  gelukkig was het een stralende dag. Om 15.00 uur ging de fancyfair van start al gauw werden alle activiteiten druk bezocht door groot en klein een gezellige drukte.  Het rad van fortuin werd door Paul Klompen gepresenteerd op een geweldige manier hebben vele lootjes gekocht en prijzen gewonnen. Alle prijzen gesponsord door vele bedrijven in en buiten medemblik. 

De waarzegster was in trek bij jong en oud  er onstond een heuse rij. In de lokalen waren knutsels te maken of je kon er terecht voor hair- en nails foto booth en natuurlijk ballen gooien en touwtje trekken. Buiten was van alles te doen voetbalspel in de kooi, springkussen, bellenblaas ook Rubin Romero maakte er een gezellig feestje van.  En dan kon je heerlijk op het terras in het zonnetje even genieten van een heerlijk broodje kofte of een zelfgemaakte loempia of een heerlijke salade.

Voor de kinderen lekker poffertjes, popcorn of suikerspin.  En als laatste het spookhuis in de gymzaal het was een hoop werk maar wat hebben alle kinderen genoten.  Dit alles begeleid door heel veel vrijwilligers waar we erg dankbaar voor zijn zonder jullie kunnen we dit niet neerzetten. De totale opbrengst is geworden: 1800 euro waarvan 15% naar stichting vaarwens zal worden overgemaakt.

De organisatie wil iedereen die op welke manier heeft meegewerkt aan de fancyfair bedanken

Reageren via facebook