12.6 C
Medemblik
20 september 2020 06:01
Medemblik Actueel.

Tegenstanders sociale huurwoningen Wognum naar de Raad van State

WOGNUM – Omwonenden hebben beroep aangetekend tegen het bouwplan van 40 sociale huurwoningen aan de Dirk Veermanhof (de voormalige tennisvelden bij de Grietje Slagterlaan) in Wognum. Ook hebben zij een schorsing aangevraagd.

Als de Raad van State de schorsing toewijst betekent dat de verleende vergunning geschorst wordt en dat er dus nog niet gebouwd mag worden tot de Raad van State uitspraak heeft gedaan over het beroep. De Raad van State doet op korte termijn uitspraak over de schorsing. De uitspraak over het beroep moet de Raad van State binnen zes maanden doen.

Later
Tijdens de informatiebijeenkomsten afgelopen oktober hebben we aangegeven dat de woningen voor vergunninghouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) en starters er in juli zouden staan. Dat wordt dus later. Wanneer, dat hangt af van wanneer de Raad van State uitspraak doet.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?