15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:27
Medemblik Actueel.

Handbalsters Tabor College Hoorn onderweg naar WK handbal voor scholieren

Medemblik – Vanmiddag werden de meiden door wethouder Joset Fit uitgezwaaid en heel veel succes gewenst in de strijd om de wereldtitel handbal voor scholieren in Rouen Frankrijk. In totaal doen er 21 landen mee aan dit wereldkampioenschap voor scholieren. Het team van de Tabor uit Hoorn bestaat voor een deel uit handbalsters die hun sporen nu verdienen bij Westfriesland SEW uit Nibbixwoud.

Het team van het Tabor College

 • Marieke Beerepoot
 • Lynn Bot
 • Bianca Brandhoff
 • Aranka Deun
 • Loes Huibers
 • Anika de Koff
 • Britt Koopman
 • Manon Laan
 • Fleur Luppens
 • Rosan Schouten
 • Merel Smit
 • Noa Vlaming
 • Alyssa Vriend
 • Eline Wit
 • Hoofdcoach: Joyce Hillen
 • Assistent coach: Rianne Blauboer
 • Assisstent coach: Linda Vlaar
 • Teambegeleider: Rob Hoekstra

In het team van het Tabor College spelen ondanks hun jeugdige leeftijd een paar door de wolgeverfde handbalsters. Zo is Merel Smit veelvuldig Nederlands kampioen geworden bij de jeugd en kan ook Fleur Luppens trots zijn op haar waslijst aan gewonnen prijzen en kampioenschappen. Maar ook de rest van het team doet niet onder voor deze meiden.

Het WK handbal voor scholieren begint op 11 maart en duurt t/m 19 maart. Medemblik Actueel zal de verrichtingen van de meiden op de voet volgen en zo veel mogelijk met updates en uitslagen komen als wij die binnen krijgen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?