Medemblik Actueel.

Cees Ottens tweede tijdens Niprowintercompetitie Zeevissen

Andijk – Andijker en fervente zeesportvisser Cees Ottens is als tweede geëindigd tijdens de Niprowintercompetitie in Petten. In een spannende competitie wist Cees al snel twee zeebaarzen te vangen waardoor het wel duidelijk werd dat hij nog steeds voor de allerhoogste plaats ging. Maar niet veel verderop stond de lijstaanvoerder Tom van de Pol en die liet zien dat ook bij hem genoeg vis aanwezig was.

Na twee uur moesten de wedstrijdvissers de spullen inpakken om plaatst te maken voor het opkomende water. Uiteindelijk bleek de lijstaanvoerder ook de laatste wedstrijd net iets beter te vangen dat Cees Ottens zodat Cees met de tweede plaats achter Tom van de Pol plaats moest nemen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?