Weerbericht Medemblik – heerlijk lenteweer met veel zon

Medemblik – Wij gaan ons opmaken voor een week vol zon en vrijwel geen bewolking, wel is er wat hoge sluierbewolking waardoor de zon wat wazig lijkt te schijnen. De wind is matig, 4Bft en waait uit het noordenwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden maar door de noordoostelijke wind voelt het wel wat frisser aan. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar rond het vriespunt, tijdens de eerste ochtenduren neemt de kans op gladheid daarom toe.

Ook de rest van de week en het weekend staat in het teken van veel zon en een middagtemperatuur van rond de 8 á 9 graden. de wind zwakt nog iets af naar 3Bft waardoor wij een heerlijke week tegemoed gaan.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.