20 C
Medemblik
20 mei 2020 15:59
Medemblik Actueel.

Foto: ONKpoker.nl

Eric den Brave is Pokerkampioen van Medemblik

MEDEMBLIK – Op donderdag 11 april werd het Pokerkampioenschap van Medemblik georganiseerd in Partycentrum Medemblik. Vanaf 19.00 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.30 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 44 pokerliefhebbers uit Medemblik en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 5,5 uur kaarten was het de Eric den Brave uit Zwaag die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Medemblik mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2019 op 6 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Patrick Maas. Hij kwalificeert zich samen met Brenda Fritz (3e)  voor de halve finales in juni.

Uitslag (44 deelnemers)

Plek Naam Prijs
#1 Eric den Brave Finale ticket
#2 Patrick Maas Halve finale ticket
#3 Brenda Fritz Halve finale ticket
#4 Hieronymus Wassenaar Wildcard
#5 Michel Foo Wildcard

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook