14.7 C
Medemblik
22 mei 2020 23:14
Medemblik Actueel.

Het allereerste darttoernooi in Medemblik werd een groot succes

Eerste darttoernooi Medemblik Open groot succes

MEDEMBLIK – Het eerste darttoernooi Medemblik Open georganiseerd door DDDarts vond afgelopen zondag plaats in Feestcafé T’Kraaiennest.

Ondanks het warme weer en overvolle terrasjes waren er veel deelnemers en bleven deze lang waar door er een super sfeer hing.  ‘S avonds stond zanger Wesley Braaksma op het podium om er een leuk en gezellig feestje van te maken.

Medemblik Open in het Kraaiennest

Initiatiefnemers Dave Westbroek en Dylan Neijzing kijken terug op een succesvolle middag.  In het Kraaiennest stonden grote stellages met dartborden. In totaal hingen er 11 borden, dus overal kon gespeeld worden.  Deze hadden de heren aangeschaft voor dit toernooi. Aangezien het een succes was komt er zeker een tweede toernooi.

Speciaal voor de sponsors hadden zij ook een groot spanboek laten maken met alle logo’s er meerdere malen op.  Onder alle dartborden hingen ook de sponsors, want de heren weten dat zij deze dag niet zonder hun sponsors hadden kunnen neerzetten.

De uitslagen van deze middag waren:

Klasse 1:                            Klasse 2:

1.Freek Horstman            1.Marcel Versluis

2.Rudhi Beuving               2.Renzo Snel

3.Wout Bozelie                 3.Dennis Jonkman

4.Koen Ruijgrok                4.Peter Commandeur

Houdt de facebookpagina in de gaten van DDDarts als je op de hoogte wilt blijven over het volgende toernooi en/of een impressie wilt krijgen van het eerste toernooi.
https://www.facebook.com/DDDartss/

Reageren via facebook