Medemblik Actueel.

Sport

Sporting Andijk Korfbal zoekt heren!

Andijk – Ben je tussen de 18 en 60 jaar oud wil je wel eens sporten, probeer Korfbal eens. Kom vrijblijvend trainen op donderdag om 19.45 uur of 20.45 uur in Sporthal “De Klamp”.

Korfbal is een gemengde sport, wat gespeeld wordt met 4 dames en 4 heren. De competitie bestaat uit 3 gedeelten; september t/m half oktober buiten op het Sporting Andijk complex, eind oktober t/m begin maart in de zaal “De Klamp” en vanaf half maart tot begin juni weer op het Sporting Andijk complex.

Binnen Sporting Andijk hebben we helaas een tekort aan heren. Dus ben je sportief, hou je van gezelligheid kom dan eens vrijblijvend een training bezoeken. Senioren 3 trainen op donderdagavond om 19.45 uur en Senioren 2 trainen op donderdagavond om 20.45 uur.

Voor meer informatie Peter de Vries 06 10713104 of zie sportingandijk.nl.

Reageren via facebook