Medemblik Actueel.

Derde plaats Simon Schouten(Andijk) KPN Cup finale Alkmaar

Andijk – Met een prachtige 3e plaats tijdens de finale van de KPN Cup Finale zaterdagavond in Alkmaar heeft Simon Schouten uit Andijk de 4e plaats in het algemeen klassement veilig weten te stellen.

De winst ging naar Arjan Stroetinga voor Fabio Francolini met Simon Schouten dus op de derde stek. De wedstrijd werd ontsiert door het ontbreken van de nieuwe kampioen Ingmar Bergma die in door zijn coach Jillert Anema buiten de ploeg werd gehouden omdat hij ‘niet zijn best heeft gedaan’.  Maar Berga vermoed eerder dat de overstap naar een andere ploeg het aankomend seizoen de oorzaak achter de beslissing van Anema is geweest.

Stroetinga schaatst voor dezelfde ploeg als Berga en had nog kans op de eindzege maar dan moest hij zaterdagavond me een ronde voorsprong winnen en dat gebeurde niet waardoor het plannetje van Anema om de titel binnen de ploeg te houden is mislukt.

In het eindklassement vinden wij de overige West-Friezen terug op plaats 12 (Bart Mol uit Wervershoof), 37 (Sam Boon uit Hem), en op plaats 51 vinden wij Sjaak Schipper uit Medemblik .

kpn cup finale alkmaar

eindklassement kpn cup

 

Reageren via facebook