Poes Libby toch niet terug naar Medemblik

MEDEMBLIK – 15 jaar lang was ze vermist tot ze vorige week werd teruggevonden op een industrieterrein in Amersfoort. Maar omdat haar baasjes al vier katten hebben, die zij niet kent, en Libby al bijna 16 jaar is, heeft de dierenbescherming in overleg besloten haar toch niet naar Medemblik te laten gaan.

Volgens de Dierenbescherming vroegen haar baasjes zich daarom terecht af of Libby nog wel gelukkig zou worden als oude dame in een heel erg druk huishouden. Omdat de Dierenbescherming dezelfde twijfels hadden is er na goed overleg met haar eigenaren besloten dat het voor Libby beter zou zijn als er een nieuw, rustig huisje voor wordt gezocht. Een moeilijke keuze want het liefst zouden ze Libby natuurlijk weer in huis nemen, maar met het oog op Libby haar geluk toch hiervoor gekozen.

De Dierenbescherming zal Libby nu de (medische) zorg en liefde geven die nodig is. Wordt ze gevaccineerd en gecontroleerd door de dierenarts. Verder is de Dierenbescherming druk bezig om ervoor te zorgen dat haar vacht weer helemaal netjes en uit de knoop gehaald wordt. Omdat zij niet weten of Libby na haar 15 jaren op straat medische problemen heeft opgelopen weten ze nog niet wanneer ze plaatsbaar is. Blijf bij interesse daarom goed de website van de Dierenbescherming in Amersfoort en www.ikzoekbaas.nl in de gaten houden. Wanneer zij daarop verschijnt kan ze geadopteerd worden en worden aanvragen in behandeling genomen.

Reageren via facebook