v.v. Opperdoes start actie, “Geef Corona een ‘Tikkie’ terug”

OPPERDOES – Zoals zoveel (sport)verenigingen wordt ook v.v. Opperdoes hard getroffen door de coronacrisis. Zo nu en dan wordt er nog wel gevoetbald maar de kantine blijft hermetisch dicht, terwijl dat 1 van de pijlers is waar een (sport)vereniging op drijft. v.v. Opperdoes loopt door de coronamaatregelen veel geld mis terwijl de maandelijkse kosten gewoon doorgaan, en alleen Joost weet wanneer er een einde aan gaat komen.

‘Geef Corona een ‘Tikkie’ terug’

Het bestuur van v.v. Opperdoes is daarom een actie gestart, ‘Geef Corona een ‘Tikkie’ terug’. Via iDeal veilig en eenvoudig een donatie doen aan v.v. Opperdoes. Geen verplichtingen maar wel zorg je met jouw donatie ervoor dat v.v. Opperdoes zo het hoofd boven water kan houden.

Hoe werkt het:

1. Open de bankapp, Tikkie-app, fotocamera of generieke QR-scanner op uw mobiel
2. Scan de QR-code hier of klik op deze link
3. Kies het opgegeven bedrag of pas het zelf aan. Rond de iDeal-transactie af
4.Breng dit kaartje ook onder de aandacht van je huisgenoten en vraag hen ook mee te doen

Op andere wijze doneren?
Maak uw bijdrage over op rekeningnummer NL26 RABO 0333 0030 12 t.n.v. Voetbalvereniging Opperdoes o.v.v. donatie

Zakelijk doneren?
Neem contact op via penningmeester@vvopperdoes.nl.

Reageren via facebook